Na początek kilka podstawowych zasad udanej koegzystencji:
- Jeśli zakładasz nowy wątek sprawdź czy ten temat nie został poruszany wcześniej.
- Dokładnie zapoznaj się z działami na forum. Ważne jest, żeby wszystko było na swoim miejscu więc jeśli zakładasz jakiś temat ulokuj go w odpowiednik miejscu.
- Nie interesuje mnie jakie masz oceny w szkole, ale PROSZĘ zwracaj uwagę na to jak piszesz. Przede wszystkim na ortografię, bo to najbardziej kuje w oczy (jeśli jesteś dyslektykiem lub po prostu nie masz do tego głowy skorzystaj z opcji sprawdzania pisowni w przeglądarce).
Autorom nowych wątków będę również wdzięczna za dobry styl ( jeśli nie będzie się trzymać kupy to zastrzegam możliwość ingerencji w treść posta).
- Na forum jestem bardzo często ( jak widać
), więc raczej na bieżąco odpisuje na wszelkie posty skierowane do mnie. To samo tyczy się liderów w grupie PS3 -> 83n3k .
- Rekrutacją w PS3 zajmuje się 83n3k, a w PC Leonerdo. Od czasu do czasu ja wtrącę swoje 3 grosze w imieniu 83nka. Nikt inny.
- Jako że jesteśmy dorosłymi ludźmi, jasne wydaję się, że na forum nie będą tolerowane, żadne formy "agresji" wobec innych użytkowników. Wszystkie chamskie lub niedojrzałe sytuacje będą duszone w zarodku
)